Let's do this!

Nu kör vi! Har världens finaste klänning (tyvärr så är den inte min.. :( det är Elmos!) och Therese är lika söt som vanligt!!






I miss you


Your love is my drug

FREEEDAAAAG! ... men fyfan vad jag är trött. Fint väder har vi iallafall!


... bra att vi inte alls ser töntiga ut

dsc01177 (MMS)

... bra att vi inte alls ser töntiga ut


Laddar inför programkvällen med Cass med å...

dsc01176 (MMS)

Laddar inför programkvällen med Cass med årets första frapino <3


Nu blir det träning! Taggar med sleven kaffe

dsc01175 (MMS)

Nu blir det träning! Taggar med sleven kaffe


Värt, verkligen

Gick upp vid 8 för att plugga. Det jag har gjort hittills är att kolla bloggar, VÄRT! Kunde ju sovit 40 min längre... Aja. Nu ska jag väl börja. Ska bara hitta några jävla citat i den där jääävla boken (det är en sån dag idag).
Och juste, det regnar ute! Fyfan vad kul!



Men vänta! Nu slog det mig att det är torsdag = i morgon är det fredag :D
Fast vad fan ska man ha på sig rå...

Onsdag Jobbig dag idag. Heldag med idrott ...

Onsdag Jobbig dag idag. Heldag med idrott + eng np. Men jag träffade bästa Matilda i morse på tunnelbanan! Så sjukt längesen! Lite ödet sådär att jag hoppade av i mörby istället för danderyd och hann precis med en tunnelbana och hamna i samma vagn som (och precis bredvid) Tildan :-D I morgon blir det plugg, träning vid 11, skola till 17 och därefter programkväll till 20. Jag kommer vara helt slut! Aja nu ska jag sova... Ta och lyssna på Belly Love med The Kooks sålänge. Ciao <3


Provar att mobilblogga. Kim får stå modell...

dsc00022 (MMS)

Provar att mobilblogga. Kim får stå modell ;)<3


Tick of time

MP och The Kooks, igen.. Kolla rubriken för bästa låten nånsin (okej, ingen slår Shine On - men ni fattar...)
Åt världens godaste cheesecake till efterrätt idag på lunchen, vår!

Juste. Lite ny design var det ja.. Det är jag som skrivit annie petronella, och sen scannat in det. Ser ni vart pappret gick sönder nånstans? Haha.


Eaten by your lover

Tisdag idag. Tog en powerwalk i morse vid 8, sen frukost och plugg och efter det pannkakor med Kim. Nu har vi Webbdesign och allt jag gör går åt helvete så jag tar en liten paus och lyssnar på The Kooks istället.

Photobucket
Cypern 09

Kväll

Nu ser det här mest ut som något katten hostat upp. Men det ska föreställa fruktsallad - och gott var det!


Mobilkameran.

It's my heart you're stealing

Bra måndag idag. Skola 12.20-13.40 (!). Lite svenska plugg och träning efter det, sen pratade jag med Sofie!! :D Längesen..


Bild från i fredags. Jag, Lisa & Kim i Gamla stan.

Varför vill man alltid ha den man inte kan få?


Tryck på play och läs.
Jag har lyssnat på den här låten några gånger nu. Den blir bättre och bättre och orden blir mer innehållsrika för varje gång. "Hur ska man älska någon som älskat någon förut?". Förmodligen den bästa meningen, någonsin.
Det är verkligen något speciellt med den första kärleken. Allt är nytt och spännande, man upplever känslor man inte visste fanns. Den första kärleken är härlig, men varar oftast inte förevigt. Kanske för att lära oss, göra oss beredda på livet och dess turbulenta vändningar. Men kanske också för att lära oss just att ingenting varar förevigt. En känsla som kärlek ... går inte att beskriva.

Kärlek. Ordet smakar så bra. Kärlek. Finns det något finare? Men finns det något läskigare, svårare och något som gör ondare än det? Det är helt facinerande, att ett ord kan innehålla så många sorters känslor. Att bara ett ord kan få en att känna så otroligt mycket.

Men varför vill man alltid ha den man inte kan få? Kärlek är svårt, krångligt och ibland helt oförståeligt.
Kärlek gör ont, det är vi nog alla överrens om. Kärlek är orättvist, sorgligt, olyckligt men samtidigt så otroligt härligt. Kärlek är inte lätt, men i slutändan är det ändå värt det.
För vad vore livet utan kärlek? Hur skulle det vara att leva utan att känna, älska, längta? Utan att ha någon som får en att rysa och le som aldrig förr?

...

Det finns en mening med allt. Allt ont har något gott med sig.
Kärlek är svårt, men det är värt att kämpa för.

Torsdag, Melissa Horn & vänner

Sitter på Boden med vännerna i klassen nu, har precis haft tal. Melina höll världens finaste tal till hennes mamma, alla blev tårögda. Finis! Nu väntar matteprov, besök på Tibble, träning med Lovis och middag och myskväll hos Tove. Bra torsdag idag.

Bored

Jag. Är. Så. Trött.
Så jävla seg dag idag. Matteprovet gick åt helvete, det spöregnade/snöade hela dagen. Och efter sista lektionen (gympa i Bromma) så skulle jag prova att ta bussen hem. Bussresan därifrån till Danderyd skulle ta 27 minuter, den tog 47 minuter!! Och PRECIS när jag kommer fram till Danderyd så ser jag min buss gå. Då var det bara att vänta ute i regnet i 20 minuter på nästa...
Men när jag kommit hem så kom småbarnen, så det blev väl ett bra avslut på dagen iallafall :) Nu dusch, sen Grey's. Update 21.03: NEHE DÅ VAR DET INGET GREY'S!!! JÄVLIGT KUL!!!


Åh, snart blommar det i år igen.

+++

Jag vill klippa av mig håret.


Hurry Curry

Sitter på hurry curry med Sofie, Therese och Annie och myser. Har haft en väldigt seg dag så det här blev ett perfekt avslut :)

Update 20.34: Såg nu att jag skrev mitt eget namn istället för Ellicas, haha. Fyfan vad jag var trött idag..

Beroendeframkallande

Jag har blivit beroende av 90210 - INTE BRA! Det resulterade att jag var uppe alldeles för sent och sitter nu på MP-lektion och klunkar kaffe för att hålla mig vaken (okej då, jag somnade för 1,5 timme sen och sov en halvtimme - men det är en annan historia...).


Första frukosten ute i solen


Det som räddade min kväll



Mycket bra dag idag förövrigt. Kim var dock väldigt saknad!

CHECK

http://essymariajosefine.blogg.se/2010/april/annies.html#comment

Walking on a dream

Mys dag med Jossan i stan idag. Vi hann med mycket; Blueberry, en hel del butiker, Wayne's m.m.
Nu sitter vi och myser med min katt i min säng och snart blir det tacos.

Bilderna är tagna med Jossans nya apbra objektiv.





RSS 2.0