ÄLSKAR'T!

Åååå jag dör vilken härlig dag! Ute med båten i 7 timmar och bara lata, sola, bada och grilla korv. NU är det sommarlov, på riktigt. Att det var 20 grader i vattnet var inte heller helt fel..


Bring it all back

Myskväll med båttur och mys på en ö (okej då, det var Resarö...) igår. Och idag blir det båttur igen!

Jag är såld

... sånt här är RIKTIGT farligt inför beachen!

BANANASI DIE! Miumiu skorna <3

Jobbelijobb

Ingen vidare aktivitet på Rådhustorget i Vaxholm idag. Som jag trodde - datorn kom väl til hands!
Vid lunch nångång kommer Lovis förbi och säger hej, sen efter jobbet blir det Willys (HAHAHA) med Mimmi och Lollo. Ska försöka knåpa ihop en film om de här dagarna, först måste jag bara få låna syrrans kamera..


Natt

Fick roligaste samtalet från Sara nyss, HAHAHA. Jag dööör!

Iallafall. Halsen är skit. Huvet är skit. Pollen är skit. Gå-upp-klockan-8-i-morgon är skit. Men inte humöret tack vare Sarisen, hahahaha garvar fortfarande.


Ph: Sara

... och Sara - SOV GOOOOTT!

1 2 3

Kollade brevlådan efter jag skrev det förra inlägget och där låg en avi!! Så jag åkte direkt och hämtade de..
Torsdag

Fuckfuckfuck. Mina klänningar har inte kommit, än... Och jag som behöver iallafall en av dom i morgon! Aja, skitsamma...

Idag tar Saras syster Carin studenten! <3 Jag och Therese ska mötas upp i stan och köpa present och sen på mottagningen :) Min första studentmottagning i år, pallade inte gå på de andra. Haha.


Sista dagen

Sista dagen idag.
Sista dagen i Jensen, med MPJ09A, som jag går i 1an, innan sommarlovet.
Både roligt och sorgligt!Paris Necklace

Nu har jag beställt två klänningar och halsbandet nedan från nelly.com (ja, Jossan jag gick in där efter jag läst på din blogg.. :P). Bara att halsbandet hette Paris Necklace avgjorde ju saken... Nästan...

Sommar!


Going away party

Fredag idag. Istället för att ha varit på Gärdet och svettats ihjäl med 3000 andra Jensen-människor, så har jag varit hemma, solat, bakat muffins och ätit detta.Ikväll har Jacob Going away party, taggat!!

RSS 2.0